Het aftellen begint nu echt! - Reisverslag uit Ottersum, Nederland van Suzan Hendriks - WaarBenJij.nu Het aftellen begint nu echt! - Reisverslag uit Ottersum, Nederland van Suzan Hendriks - WaarBenJij.nu

Het aftellen begint nu echt!

Door: SuzanHendriks

Blijf op de hoogte en volg Suzan

06 September 2011 | Nederland, Ottersum

Volgende week rond deze tijd zit ik in het vliegtuig richting Maleisië voor mijn eerste tussenstop. Daarna vlieg ik door naar Auckland voor mijn tweede tussenstop en dan eindig ik in Hamilton.

Afgelopen week heb ik het erg druk gehad met de laatste dingetjes te regelen. Ik hoop dat ik nu al het belangrijke heb geregeld. 27 augsustus heb ik mijn afscheidsfeestje gehad. Ik vind het toch best een raar idee om sommige mensen voor de komende acht maanden niet te zien.

Zondag heb ik afscheid genomen van mijn werk. Ook dat was wel even moeilijk, want als je nagaat dat ik er bijna vier jaar heb gewerkt... Het afscheid was een gezellig praatfeestje. Mijn collega's wil ik heel erg bedanken voor de leuke tijd.

Deze week ga ik nog vooral veel doen met familie en vrienden. Eigenlijk heb ik maar veel te weinig tijd. Haha. Ooh ja en natuurlijk mijn tas inpakken. Echte crisis, want wat moet je voor acht maanden meenemen. Ik heb in ieder geval niet echt een idee.

Skypen moet ook nog gebeuren. Met de famile Van Schie (het gezin waar ik als eerst verblijf). Het zijn super aardige mensen. Ze hebben drie jongens ongeveer van mijn leeftijd dus dat wordt vast gezellig. Het huis waar ik terecht kom, heb ik ook al via Skype mogen bewonderen. Echt vet dat ik er nu ook een voorstelling bij heb van waar ik begin.

Nog zes nachtjes in mijn eigen bedje en dan begint het grote avontuur. Ik heb er zin in :D

Liefs Suzan

• 08 September 2011 - 06:18

Hoi Suzan:

Dankzij je facebookberichtje zitten we nu dus vooraan. Ben benieuwd naar je down under/ australian accent na 8 maanden. Veel plezier de laatste dagen hier. En wat de familie betreft: bezoek neefje Stan nog even. Volgens mij heeft hij het nodig.

Liefs, Ans en Joop

• 12 September 2011 - 17:46

Fenna:

Hee Suzie!

Morgen ga je dan eiiiiiiindelijk op reis. Ik probeer echt op tijd op Schiphol te zijn om je uit te zwaaien. (Zou namelijk nogal een domper zijn als ik daar acht uur aankom en kan je niet meer bewonderen!)

Tuurlijk ga jij je wel vermaken met drie jongens van jou leeftijd *grinnik* geen probleem. Daar kom je de tijd wel mee door denk ik zo. Hihi.

Nou, hopelijk tot morgen (ALS JE EENS SMST HOE EN WAT) en anders een heeeeele fijne reis en vooral veel succes en plezier gewenst <3

je kan het Snoezie.
    Dikke zoenie x

• 13 September 2011 - 14:36

Corinne:

héél véél plezier en goede reis, Doei,

• 14 September 2011 - 11:44

Marie-José:

Moet toch af en toe aan je denken, dat je nu begonnen bent aan deze grote uitdaging. (En natuurlijk ook aan je ouders). Ga vooral super genieten van alles wat op je af komt, wij volgen je reisverslag!

groetjes, Marie-José